• 01
  • 02
  • 03
  • 04
VASTGOED FOTOGRAFIE

Verkoopbevorderende fotografie noemen we het zelf graag. Want potentiële kopers oriënteren zich online en voelen zich sneller tot een woning of bedrijfspand aangetrokken als alle koopargumenten goed in beeld zijn gebracht.

Als makelaar krijgt u van ons een Funda-proof fotoserie. Die kan desgewenst aangevuld worden met een videotour, 360 graden fotografie en plattegronden. Want hoe uitgebreider het pakket dat u bij Funda uploadt, hoe hoger een woning in de zoekresultaten staat.

Verkoopt of verhuurt u als particulier, ondernemer of belegger zelf een woning of bedrijfspand?

Wij maken een representatieve fotoreportage die u bijvoorbeeld kunt gebruiken op de bekende verkoopsites en uw eigen social media kanalen. Ook avondfotografie hoort hierbij tot de mogelijkheden.

Alles voor een snelle verkoop. Zo benaderen wij elke opdracht. Is een ruimte onvoldoende opgeruimd of is het nodig om zaken te verplaatsen voor een maximaal ruimtelijk effect, dan kunnen we daarbij assisteren. Eventueel met hulp van een verkoopstyliste. Ook bij de nabewerking gaan we voor het beste resultaat. Moet iets er net even wat frisser uitzien, dan maken we het frisser. Is de lucht te grauw, dan maken wij ‘m blauw.

Wij bieden een uitgebreid pakket aan diensten op het gebied van vastgoedmedia voor particuliere woningeigenaren en ondernemers met winkels, horeca- en/of kantoorpanden.
Daarnaast zijn wij de voorkeursleverancier van steeds meer makelaarskantoren, projectontwikkelaars, beleggers en woningbouwverenigingen.
Ons werkgebied is heel Limburg, maar we worden ook regelmatig gevraagd voor projecten in o.a. België en Duitsland.

Deel deze pagina op: